mar

Kallelse till Årsmöte i SRF

Välkommen alla medlemmar på måndag 25 mars 2013 kl 18.00-21.45

Stallet, Kaplansbacken 2A, Stockholm, portkod 1426

Dagordning och övriga möteshandlingar sänds ut separat senare och delas på själva årsmötet. Frågor som väckts av enskild medlem ska vara inlämnade skriftligt eller via e-post senast tre dagar innan årsmötet!

Efter de sedvanliga årsmötesritualerna följer några programpunkter:

- Information kring de pågående avtalsförhandlingarna

- Teaterförbundets förhandlingschef Lars Åström berättar om var vi står i de aktuella förhandlingarna. Förutom det ger han ett fördjupat perspektiv med en längre beskrivning över hur förhandlingarna sett ut i ett historiskt perspektiv de senaste tjugo åren. Frågor och diskussion.

- Nytt Regipris – IRIS. Styrelsen har beslutat att instifta regipriset IRIS. Information samt juryval!

- Vår speciella inbjudna gäst för kvällen - Vi välkomnar Marika Lagercrantz, nu kulturråd vid ambassaden i Berlin, som kommer och talar om teater från den utsiktspunkten.

Naturligtvis ska vi också hinna prata och umgås! Mat och dryck till subventionerat pris på 50 kr som betalas på plats. För att vi ska veta ungefär hur mycket mat vi behöver beställa, ber vi dig OSA till oss senast torsdagen den 21 mars This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Varmt välkommen till årsmöte i Svenska Regissörsföreningen önskar styrelsen!

Mathias Lafolie ordförande, Judit Benedek vice ordförande, Ulla Lyttkens kassör, Stefan Moberg sekreterare, Annabelle Rice, Ulrica Almgård och Edward Buffalo Bromberg.

Suppleanter: Ulf Bergman vice kassör, Stefan Böhm, Niclas Sandström och Jenny Nörbeck.